Echtscheidingsconflicten
 

Wanneer partners besluiten te gaan scheiden moet er veel worden geregeld. Dat gaat vaak met heftige emoties gepaard. Toch wil je er samen goed uitkomen. Dan is echtscheidingsmediation door een Arbitro-mediator altijd beter dan dat een ieder een eigen advocaat in de arm neemt.

Hij spreekt en bemiddelt tussen de partners en is de gespreksleider die er voor zorgt dat de emotie’s niet onnodig hoog oplopen waardoor er miscommunicatie ontstaat. De toekomstige ex-partners blijven met elkaar in gesprek. Zo kunnen er toch verstandige afspraken worden gemaakt.

Typische vragen bij echtscheidingsmediation zijn bijvoorbeeld: Waar gaan de kinderen wonen ? Moet er alimentatie betaald worden? Wat gebeurt er met de woning? Hoe zit het met eventuele spaarrekeningen, verzekeringen en pensioenrechten? Hoe wordt de inboedel verdeeld? Zo zijn er vaak nog veel meer vraagstukken.

Ieder een eigen advocaat is dus niet nodig. Dat bespaart u veel geld en tijd. De Arbitro-mediator is speciaal opgeleid om uw echtscheiding door middel van een professionele en betrouwbare echtscheidings mediation in goede banen te leiden.

© Arbitro - Gronsveld -

Arbitro is aangesloten bij de Raad van Mediators

Login